Concept Ultimate: veelzijdig vinyl, hipper dan ooit

Concept Ultimate: veelzijdig vinyl, hipper dan ooit

Itec lanceert ultrasterk commercieel vinyl op rol in nieuwe dessins en trendy kleuren. Met een revolutionaire toplaag: strakker en sterker dan ooit.

De collectie Concept Ultimate van Itec laat zien hoe veelzijdig vinyl vandaag kan zijn. De commerciële decoratieve vloeren van IVC spelen heel wat troeven uit: extrasterk en slijtvast, antibacterieel én een blikvanger van formaat dankzij de range aan dessins en trendy kleuren. Bovendien wordt Itec volledig bedacht, ontworpen én geproduceerd in België. Kortom: een garantie voor topkwaliteit!

Concept Ultimate: het beste van twee werelden
De robuuste kwaliteit van commerciële vloeren met de moderne uitstraling van particuliere vloerbekleding

Concept Ultimate leent zich bij uitstek om de juiste sfeer te creëren in scholen, kinderdagverblijven, studentenvoorzieningen, woonzorgcentra maar evengoed handel, horeca of kantoren.

De nieuwe dessins – Elias, Harlem en Pinnacles – trekken decoratief alle registers open: van een realistische houtlook in naturelle tinten tot een trendy weefpatroon in aardse kleuren of zelfs vrolijke, expressieve schakeringen. 

Ultrasterke maar zachte toplaag
De compacte massieve opbouw en de ultrastevige maar zachte toplaag (0,70 mm, met een PU-kern) maken de vinylvloeren geschikt voor intensief gebruik en druk bewandelde zones – zonder een restindruk na te laten. De revolutionaire T-präge tekent voor een stijlvolle matte look en verbetert de slipresistentie, de vlekkenweerstand en het onderhoudsgemak. Bovendien voelen de vloeren comfortabel aan – warm, zachtjes verend – en zijn ze extra hygiënisch door de antibacteriële behandeling.

Snelle en waterdichte plaatsing 
Dankzij een koudlastechniek worden de vinylbanen van 2 én 4 meter – uniek! – in sneltempo geplaatst. Naadloos, onderhoudsvriendelijk en bovendien economisch.

Belgische topkwaliteit
Concept Ultimate is een op en top Belgisch product. Vervaardigd in een – door met windmolens aangedreven – productie, waar enkel gebruik wordt gemaakt van eco-vriendelijke, watergebaseerde inkten.

Beyond flooring: over IVC
IVC is de commerciële tak van IVC Group, gericht op het creëren van unieke vloeren voor retail, horeca en recreatie, kantoren, gezondheidszorg, onderwijs en woonprojecten.

IVC Group, opgericht in 1997, is de grootste Europese fabrikant van luxury vinyl tiles (LVT)en vinyl op rol en tapijttegels. Met 1.600 medewerkers in 8 productie-units in België, Luxemburg en de Verenigde Staten, ontwikkelt en produceert IVC Group jaarlijks ruim 120 miljoen m² vinylvloeren. Sinds 2015 maakt IVC Group deel uit van het Amerikaanse Mohawk Industries Inc., de wereldwijde marktleider in vloerbekleding, met meer dan 130 jaar aan expertise.

Als onderdeel van Mohawk Industries en met faciliteiten over de hele wereld, blijft IVC bovendien steeds dicht bij u, waar u ook bent.

www.ivc-commercial.com

Caroline Leën Communicatieadviseur, RCA Group
Over IVC

Beyond flooring: over IVC
IVC is de commerciële tak van IVC Group, gericht op het creëren van unieke vloeren voor corporate & kantoren, retail, horeca en recreatie, woonprojecten, onderwijs en gezondheidszorg. IVC Group, opgericht in 1997, is de grootste Europese fabrikant van luxury vinyl tiles (LVT)en vinyl op rol en tapijttegels. Met 1.600 medewerkers in 10 productie-units in België, Luxemburg, Verenigde Staten en Rusland, ontwikkelt en produceert IVC Group jaarlijks ruim 180 miljoen m² vinylvloeren.
Sinds 2015 maakt IVC Group deel uit van het Amerikaanse Mohawk Industries Inc., de wereldwijde marktleider in vloerbekleding, met meer dan 130 jaar aan expertise. Als onderdeel van Mohawk Industries en met faciliteiten over de hele wereld, blijft IVC bovendien steeds dicht bij u, waar u ook bent.

www.ivc-commercial.com

IVC